Deltagermelding nr.1

Høstløp Nmk Hålogaland Evenes Motorstadion

PÅMELDING:

COVID- 19 BEGRENSNINGER FRA FHI/ NBF PÅ INNTIL 200 personer.

PGA veldig mange påmeldte , pr.nu 84 deltagere og at hvert team kan bestå av inntil 3 personer har vi allerede overskredet antallet som ønsker og være med.

VI ser oss da dessverre nødt til og stoppe påmeldingen til dette løp idag 19.aug.

VIKTIG!!!!

Hver enkelte av påmeldte førere må sende navneliste på hvem de skal ha med, INNEN 31.aug kl.23.59. Til post@nmkhalogaland.no eller nmkhalogaland@gmail.com .Blir ikke åpnet for flere, med mindre det viser seg at det kommer av meldinger eller at ikke alle mekaniker/ team medlem plassene blir brukt . Dette for og se over hvor mange som skal inn på Evenes Motorstadion (baneområde) Vi har ei begrensning på 200 personer fra FHI/ NBF og må da se over om hvor mange som kan få plass. Håper noen kan avse folk til funksjonærer som igjen åpner for flere deltakere.

HÅPER VI SKAL SLIPPE OG AVVISE DELTAGERE.

LØPSLEDER SVEIN OLUFSEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *